Delen |

Lieve Typo's,

Zoals jullie de afgelopen maanden wel gemerkt hebben botst het binnen het Typo Staff team. Het afgelopen jaar hebben wij flink getimmerd aan Typo Hotel en hebben voornamelijk de setting van de Typo Staff links laten liggen. Tot gevolg dat ons staff team niet meer bestond uit een Hotel Manager, een Assistente Hotel Manager en een Community Manager.

De basis lag er. Met in totaal 3 personen wilden wij als Management ervoor zorgen dat Typo Hotel een opmars zou mogen meemaken in de bezoekers aantallen en hoopten we op een verviervoudiging in het aantal geregistreerde accounts op de Typosite.

HOE VERDER?
De eerste prioriteit gaat uit naar het verder ontwikkelen van de huidige staat van diensten met betrekking tot Typo Hotel. Hierbij houden wij rekening met de Catalogus, invulling van de Navigator (vormgeven openbare ruimtes), toevoegen van features en mogelijkheden tot spenderen van Diamanten op de Typosite, enzovoort.

We gaan kijken in deze periode naar wat de mogelijkheden zijn tot het opbouwen van een nieuw, stabiel en professioneel staff team. Ons streven is om te zoeken naar de juiste personen en deze te zetten op de juiste plekken waar zij het beste kunnen functioneren.

Daarmee gezegd hebbende: we zijn niet van plan om op korte termijn actief te zoeken naar nieuwe staffleden - maar wanneer wij verzoeken krijgen tot het verder helpen met Typo Hotel en een steentje bijdragen laten wij de kansen niet links liggen en zullen in gesprek gaan met de desbetreffende personen.

KOMEN ER SOLLICITATIES?
We zijn van plan om een nieuwe manier van solliciteren te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat iedereen die interesse heeft in een functie binnen ons staff team de mogelijkheid krijgt om zijn of haar stem te laten horen. Dit zal gaan door middel van sollicitaties. Op zijn vroegst zullen de sollicitaties eind april van start gaan.

Als actief Hotel Manager zal ik de verdere beslissingen nemen over de invulling van het staff team en kijken naar de kwaliteiten die geïnteresseerden te bieden hebben. Zoals gezegd: schoon schip maken kost geen tijd, nieuwe mensen zoeken op de juiste plek wél. We streven naar perfectie en de mensen die kwaliteit kunnen leveren.

Vanaf eind april zal het mogelijk zijn om te solliciteren op een functie. Er zullen sollicitaties gehouden worden voor meerdere functies. Tot die tijd gaan wij actief in op verzoeken van personen die mee willen bouwen aan Typo Hotel. Dit biedt geen garantie dat wij je op deze korte termijn in dienst nemen.

Ik hoop jullie met dit nieuwsbericht voldoende geïnformeerd te hebben.

Later meer.